LA CARTA

Tapes

Fes-la combinada per 2,5 € més

Plat de pernil ibèric – 12€

Rabas – 7€

Croquetes de l’àvia, bacallà, pollastre (6unitats) – 6,50€ 

Aletes de pollastre – 6,50 €

Nuggets de pollastre (6 unitats) – 6€

Calamars a la romana – 8,50€ 

Gambes a la planxa (6 unitats) – 11,50€ 

Sèpia a la planxa – 7,50€

Snacks Camembert (8 unitats) – 6€

Tires de pollastre cajún (6 unitats) – 7,50€

Calamars a l’andalusa – 8,50€

Patates braves – 6€

Xipirons – 9,50€

Gyozas de llagostí (6 unitats) – 6€

Plats Especials

Mínim 2 persones | preu per persona

Especial marisc brises – 16,50 €   
1r. plat: Musclos, cloïsses, cargols de punxa, navalles i gambes a la planxa (4 unitats) 2n. plat: calamars andalusa, calamars, sípia a la planxa, peix del dia, gambes gavardina, twister de llagostí.


Especial fregits Brisas – 9,50€   
Tastets de camembert, estics de mozzarella, tires de pollastre cajún, gyoza de llagostí, saquets de formatge de cabra (4u. De cada).


Especial pica-pica Brisas – 13,50€   
Musclos a el vapor, pernil ibèric, formatge manxec, truitetes de gambeta, xoricets a la cervesa, bits de cheddar amb jalapeños.

Plats a la brasa

Peus de porc – 9,50 €

Panxeta de porc – 8,50 €

Barbacoa de vedella – 8,50 €

Entrecot de ternera – 9,50 €

Mitjana de vedella 450gr. – 18,50 €

Magret de pato – 11 €

Pota de pop – 17,50 €

Secret de porc – 9 €

Ploma de porc – 9 €

Comporta de vedella – 9,50 €

Bistec de vedella – 8 €

Picanya de vedella – 9,50 €

Pinxos brises – 11,50 €

Costelles de xai – 14,50 €

Orada a la brasa – 10,50 €

Plats combinats

Ous amb bacó – 6,50 €   

Ous amb frankfurt – 6,50 €   

Ous amb llom – 6,50 €   

Llonganissa amb mongetes – 6,50 €

Llibretes – 6,50 €   

Escalopa de pollastre – 6,50 €   

Escalopa de vedella – 7,20 €   

Amanides

Amanida verda – 6 €

Amanida catalana – 7 €

Amanida de formatge de cabra – 8,50 € 

Amanida de seitons – 8,90 € 

Amanida brises (gules i gambes) – 9 € 

Pizza al gust

Base margarida – 7,20 €


Ingredients (per ingredient) – 1,20 €   
Carxofes, ceba, olives negres, olives verdes, pebrots vermells, ruca, tàperes, xampinyons, carbassó, tonyina, formatge blau, formatge brie, formatge de cabra, formatge emmental, formatge parmesà, bacó, frankfurt, pepperoni, pernil dolç, pernil saldat , sobrassada, xoriço i xistorra


Ingredients (per ingredient) – 1,70 € 
Anxoves, botifarra, carn BBQ, ou dur, pit de pollastre, salmó fumat, xoriço picant


Ingredients (per ingredient) – 2,10 €
Pernil ibèric, xoriço ibèric, llom ibèric i magret d’ànec


Salses (per salsa) – 0,50 € 
Allioli, BBQ, carbonara, còctel i pesto

Tapes

Fes-la combinada per 2,5 € més

Plat de pernil ibèric – 12€

Rabas – 7€

Croquetes de l’àvia, bacallà, pollastre (6unitats) – 6,50€ 

Aletes de pollastre – 6,50 €

Nuggets de pollastre (6 unitats) – 6€

Calamars a la romana – 8,50€ 

Gambes a la planxa (6 unitats) – 11,50€ 

Sèpia a la planxa – 7,50€

Snacks Camembert (8 unitats) – 6€

Tires de pollastre cajún (6 unitats) – 7,50€

Calamars a l’andalusa – 8,50€

Patates braves – 6€

Xipirons – 9,50€

Gyozas de llagostí (6 unitats) – 6€

Plats Especials

Mínim 2 persones | preu per persona

Especial marisc brises – 16,50 €   
1r. plat: Musclos, cloïsses, cargols de punxa, navalles i gambes a la planxa (4 unitats) 2n. plat: calamars andalusa, calamars, sípia a la planxa, peix del dia, gambes gavardina, twister de llagostí.


Especial fregits Brisas – 9,50€   
Tastets de camembert, estics de mozzarella, tires de pollastre cajún, gyoza de llagostí, saquets de formatge de cabra (4u. De cada).


Especial pica-pica Brisas – 13,50€   
Musclos a el vapor, pernil ibèric, formatge manxec, truitetes de gambeta, xoricets a la cervesa, bits de cheddar amb jalapeños.

Plats a la brasa

Peus de porc – 9,50 €

Panxeta de porc – 8,50 €

Barbacoa de vedella – 8,50 €

Entrecot de ternera – 9,50 €

Mitjana de vedella 450gr. – 18,50 €

Magret de pato – 11 €

Pota de pop – 17,50 €

Secret de porc – 9 €

Ploma de porc – 9 €

Comporta de vedella – 9,50 €

Bistec de vedella – 8 €

Picanya de vedella – 9,50 €

Pinxos brises – 11,50 €

Pinxos brises – 11,50 €

Costelles de xai – 14,50 €

Orada a la brasa – 10,50 €

Plats combinats

Ous amb bacó – 6,50 €   

Ous amb frankfurt – 6,50 €   

Ous amb llom – 6,50 €   

Llonganissa amb mongetes – 6,50 €

Llibretes – 6,50 €   

Escalopa de pollastre – 6,50 €   

Escalopa de vedella – 7,20 €   

Amanides

Amanida verda – 6 €

Amanida catalana – 7 €

Amanida de formatge de cabra – 8,50 € 

Amanida de seitons – 8,90 € 

Amanida brises (gules i gambes) – 9 € 

Pizza al gust

Base margarida – 7,20 €


Ingredients (per ingredient) – 1,20 €   
Carxofes, ceba, olives negres, olives verdes, pebrots vermells, ruca, tàperes, xampinyons, carbassó, tonyina, formatge blau, formatge brie, formatge de cabra, formatge emmental, formatge parmesà, bacó, frankfurt, pepperoni, pernil dolç, pernil saldat , sobrassada, xoriço i xistorra


Ingredients (per ingredient) – 1,70 € 
Anxoves, botifarra, carn BBQ, ou dur, pit de pollastre, salmó fumat, xoriço picant


Ingredients (per ingredient) – 2,10 €
Pernil ibèric, xoriço ibèric, llom ibèric i magret d’ànec


Salses (per salsa) – 0,50 € 
Allioli, BBQ, carbonara, còctel i pesto

Tapes

Fes-la combinada per 2,5 € més

Plat de pernil ibèric – 12€

Rabas – 7€

Croquetes de l’àvia, bacallà, pollastre (6unitats) – 6,50€

Aletes de pollastre – 6,50 €

Nuggets de pollastre (6 unitats) – 6€

Calamars a la romana – 8,50€

Gambes a la planxa (6 unitats) – 11,50€

Sèpia a la planxa – 7,50€

Snacks Camembert (8 unitats) – 6€

Tires de pollastre cajún (6 unitats) – 7,50€

Calamars a l’andalusa – 8,50€

Patates braves – 6€

Xipirons – 9,50€

Gyozas de llagostí (6 unitats) – 6€

Plats Especials

Mínim 2 persones | preu per persona

Especial marisc brises – 16,50 €
1r. plat: Musclos, cloïsses, cargols de punxa, navalles i gambes a la planxa (4 unitats) 2n. plat: calamars andalusa, calamars, sípia a la planxa, peix del dia, gambes gavardina, twister de llagostí.

Especial fregits Brisas – 9,50€
Tastets de camembert, estics de mozzarella, tires de pollastre cajún, gyoza de llagostí, saquets de formatge de cabra (4u. De cada).

Especial pica-pica Brisas – 13,50€
Musclos a el vapor, pernil ibèric, formatge manxec, truitetes de gambeta, xoricets a la cervesa, bits de cheddar amb jalapeños.

Plats a la brasa

Peus de porc – 9,50 €

Panxeta de porc – 8,50 €

Barbacoa de vedella – 8,50 €

Entrecot de ternera – 9,50 €

Mitjana de vedella 450gr. – 18,50 €

Magret de pato – 11 €

Pota de pop – 17,50 €

Secret de porc – 9 €

Ploma de porc – 9 €

Comporta de vedella – 9,50 €

Bistec de vedella – 8 €

Picanya de vedella – 9,50 €

Pinxos brises – 11,50 €

Pinxos brises – 11,50 €

Costelles de xai – 14,50 €

Orada a la brasa – 10,50 €

Plats combinats

Ous amb bacó – 6,50 €

Ous amb frankfurt – 6,50 €

Ous amb llom – 6,50 €

Llonganissa amb mongetes – 6,50 €

Llibretes – 6,50 €

Escalopa de pollastre – 6,50 €

Escalopa de vedella – 7,20 €

Amanides

Amanida verda – 6 €

Amanida catalana – 7 €

Amanida de formatge de cabra – 8,50 €

Amanida de seitons – 8,90 €

Amanida brises (gules i gambes) – 9 €

Pizza al gust

Base margarida – 7,20 €

Ingredients (per ingredient) – 1,20 €
Carxofes, ceba, olives negres, olives verdes, pebrots vermells, ruca, tàperes, xampinyons, carbassó, tonyina, formatge blau, formatge brie, formatge de cabra, formatge emmental, formatge parmesà, bacó, frankfurt, pepperoni, pernil dolç, pernil saldat , sobrassada, xoriço i xistorra

Ingredients (per ingredient) – 1,70 €
Anxoves, botifarra, carn BBQ, ou dur, pit de pollastre, salmó fumat, xoriço picant

Ingredients (per ingredient) – 2,10 €
Pernil ibèric, xoriço ibèric, llom ibèric i magret d’ànec

Salses (per salsa) – 0,50 €
Allioli, BBQ, carbonara, còctel i pesto

X