VINS i CAVES

EL COTO

VARIETATS
Ull de llebre.

CRIANÇA
Mínim 12 mesos en bótes seleccionades de roure americà de 225 litres i a almenys 6 mesos en ampolla abans de sortir de celler.

NOTES DE TAST
Presenta en copa un color cirera brillant net, amb vora granat. En nas manté la frescor de la fruita, apreciant-la vainilla i les aromes més emblemàtics del roure torrat. En boca és sedós i persistent presentat sabors especiats ben acoblats..

VARIETATS
Viura, Verdejo, Sauvignon Blanc.

ELABORACIÓ
Raïm procedent de la Rioja Alta, Finca Carbonera, la vinya a major altura de tota la DO Rioja (840 m). Els raïms es refrigeren de manera instantània en atmosfera inert, i des d’aquest moment, tot el procés d’elaboració es manté a molt baixa temperatura per obtenir la màxima qualitat i finor d’aromes.

EL COTO

VARIETATS
Ull de llebre, Garnatxa.

ELABORACIÓ
Rosat elaborat en part a través de la sagnia del most del raïm al celler i en part a través de maceració pel·licular i posterior premsat. El most es clarifica abans de la fermentació. Procés íntegre d’elaboració a molt baixa temperatura.

VARIETAT
Ull de llebre, altres

NOTES DE TAST
Color vermell roví intens. En boca és expressiu de fruits vermells (gerd, nabius, cireres) acoblades per notes especiades i un fons de vainilla. Vell ventall afruitat en boca, la seva estructura subratlla els seus gustos densos i els seus tanins consistents. Gran complexitat en la degustació que li aporta persistència.

MOZARES

VARIETAT
Verdejo 100%

NOTES DE TAST
Pot sentir olor de grosella, albercoc, i fenc. El seu gust és sec en boca.
Perfecte per acompanyar amb aperitius, entremesos variats, peix i mariscs.

VARIETAT
70% Garnatxa 30% Viura

NOTES DE TAST
Aspecte: Brillant amb tonalitat rosa pal.
Nas: Subtil, amb records de maduixa, gerd, flors de violeta i especiats (anís, camamilla).
Boca: Entrada estructurada i untuosa que aporta longitud. L’acidesa d’aquest vi el fa fresc i equilibra l’estructura en boca.

SEÑORIO DE LAZOIRO

VARIETAT
100% Albariño

NOTES DE TAST
Aspecte: brillant i cristal·lí.
Nas: desprèn aroma a pinya, poma i notes cítriques.
Boca: delicada suavitat i lleugeresa subtil al paladar. Un vi radiant.

VARIETAT
Macabeu, xarel·lo i parellada


NOTES DE TAST
Net i brillant, de color groc palla amb reflexos daurats. De bombolla fina i integrada, destaquen aromes de poma verda i cítrics combinats amb fonoll i fruits secs.
Ideal per maridar amb arrossos, marisc i carns blanques

X